Oslopolitiets Pensjonistforening (OPPF) ble stiftet i 1962,og feiret foreningens 50-årsjubileum i 2012. Foreningen er en partipolitisk nøytral og ideell organisasjon som har som formål å rekruttere og ivareta politiets og justissektorens pensjonister, ektefeller, samboere, enker og enkemenn som har hatt en relasjon til Oslo politidistrikt. Foreningen er åpen for medlemmer fra andre politidistrikter som ønsker å opprettholde kontakt med tidligere kollegaer. Her kan man finne grunner for en Oslotur i ny og ne.  Foreningen har ca 480 medlemmer og er tilsluttet Politiets Pensjonistforbund.

 

OPPF arbeider for å ivareta medlemmenes sosiale, kulturelle og velferdsmessige interesser. Det blir arrangert medlemsmøter med aktuelle foredragsholdere, underholdere og sosialt samvær. Fellesturer blir arrangert, sommer som vinter til forskjellige steder i inn og utland. Forhandlinger om pensjonsutviklingen blir ivaretatt i samarbeid med Politiets Pensjonistforbund. 

 

Foreningen kommuniserer med medlemmene via personlige brev, via mail, www.politipensjonisten-oslo.no og informasjonsbladet Politipensjonisten.  Dette bladet blir også lagt ut på nett www.politipensjonisten.no.

 

Politipensjonisten Oslo er en nyopprettet Webside som ønsker å presentere medlemmene og deres virksomhet. Polititjenestemenn har anledning til å gå av med pensjon i en alder av 57 år.  Foreningen skal derfor søke å dekke interesser for medlemmer som driver sitt eget foretak, ansatte i vanlig jobb, kulturutøvere, de som prioriterer familien eller kort og godt nyter sitt otium. 

 

Eksterne firmaer, privatpersoner eller organisasjoner er velkomne til innlegg på denne Websiden ved å sende bidrag eller annonse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreningen har kontortid annenhver tirsdag fra kl. 1300 - 1600.  Her kan du treffe oss på tlf.nr. 22668039.

1. halvår 2020 er følgende dager betjent

Mars:  3., 17.  og 31

April:  21.

Mai:  5. og 19.

Juni:  2. og 16.