Ledige oppdrag

Det hender at firmaer, institutter, offentlige etater, privatpensjoner eller andre ønsker bistand av veteraner fra politi og justissektoren. Henvendelser som blir sendt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. vil bli lagt inn under ledige oppdrag. Dersom du som medlem av foreningen ønsker oppdrag, kan du sende oss en epost så legger vi inn en anbefaling under ledig for oppdrag.

 

Botella AS søker etter deltids sjåfør.

Ingeniørbedrift innen bygg i Oslo og Bærum søker pensjonist til diverse oppgaver.

Er du interessert så ta kontakt med 

Tom Lium, tlf. 907 99 297, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aktiv ventilasjonsrens trenger flere medarbeidere i travle perioder.  De tilbyr derfor spreke og praktisk anlagte  pensjonister jobb.  Arbeidet består i ventilasjonsrens i borettslag og eneboliger.  Arbeidstiden er fleksibel og opplæring vil bli gitt.

Firmaet holder til i Moss, men de har mye oppdrag i Oslo og Akershus.

Er du interessert så ta kontakt med Morten Bunæs, tlf. 977 48 270, eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreningen har mottatt følgende forespørsel fra "Prosjekt for innsattes barn", som ønsker å knytte til seg 1 - 2 frivillige.  Er dette noe for deg, så ta kontakt med

Pia Solicki, Prosjektleder Innsattes Barn, Myrsnipa Samværssted, Lindbäckveien 51 A, 1163 Oslo, tlf 934 56 579, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Foreningen har mottatt forespørsel fra tidligere kollega ved Asker og Bærum PD, Jan-Arnt Skjolde.  Han henvender seg til deg som har bakgrunn fra politiet og kjenner til tidsskriftene MOTGIFT og BEVIS som Mediahuset utgir for politiforeningene NNPF og Kriminalteknisk Forum.

Foreningen har mottatt følgende forespørsel fra Høyskolen Campus Kristiania.  Er du interessert så kontakt Tor Holte på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Foreningen har fått en henvendelse fra Bekkelaget Eiendom AS v/Hanne Heiberg.  Hun er stadig på innlåsninger på forskjellige adresser i Oslo for å hente ut gjenstander, og ønsker at en pensjonert politimann/-kvinne kan være tilstede ved disse anledningene.  Er dette interessant for deg, så ta kontakt med henne på tlf. 23167300.

Foreningen har mottatt følgende forespørsel.  Er du interessert, så ta kontakt med Mats Øverbye, tlf. 90924549, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreningen har fått en henvendelse fra Erik Svensson som arbeider med "riskhantering inom yrkestrafik". Er du interessert i å jobbe med tilsvarende i Norge?                                                                            

Capgemini er et av verdens ledende konsulent- og IT selskaper, med 130 000 ansatte i 44 land-. Vi bistår våre kunder med endringer gjennom innføring av ny teknologi for å gjøre organisasjoner mer effektiv og bedre rustet til å løse sine oppgaver.