I år kan du gjøre julehandelen i Kiel.

Vi har forberedt en juletur til Kiel med avreise 8.11.15, og ankomst i Oslo igjen tirsdag 10.11.15. Om bord vil du også treffe hyggelige kolleger fra Operasjonssentralen/Amk og OBRE. De er pr. d.d. ca. 25 påmeldte.   Pensjonistforeningen har reservert 20 plasser, valgfrie lugarer, ikke frokost, og middag a la carte- 2 retters ned og Grand Buffet opp. Det er også et glass vin eller 2 brus/øl til hver middag. Det er ikke noe problem å legge til frokost etc. for de som ønsker det.

 Alle må være med på middagene, men kan selv velge lugartype og frokost

Frist for påmelding settes til 1.10, men meld deg helst på så for som mulig!!  Si fra om du ønsker lugar alene ev hvem du vil dele med, type lugar og ev frokost. Send helst dette på mail til OPPF, ev ring Bjørn Ølstad på 99205102.

Philip Bain, en kollega fra Østfold, har oversendt et tilbud om utleie av et småbruk i Malagaområdet. Kan dette være noe for deg? I tilfelle, kontakt Kyrre Stenbro

 

Tilgjengelig på nett på dette tidspunktet var Steinar Hoff-Olsen, Geir Osnes, Ole Sigvart Næss, Laila Back , Geir Einarsen og Øyvind Røen

Statsbudsjettet 2015 - krav fra pensjonistenes organisasjoner.

Med hjemmel i avtalen om drøftinger mellom Regjeringen og pensjonistenes organisasjoner fremmer Pensjonistforbundet kravene til statsbudsjettet for 2015.

rogerstubberudRoger Stubberud, kriminolog ved strategisk enhet, Oslo politidistrikt, holdt et engasjerende og informativt foredrag om kriminalitetsutviklingen i Oslo. Vi spurte om alt var bedre før, og hva slags betydning utviklingen har for oss som borgere.