Nytt om medlemmer som har gått bort
Under "aktuelt" har vi opprettet en ny katalog "dødsfall". Her fører vi en kort melding om medlemmer som har gått bort.

Hensikten med dette er å gi gamle arbeidskollegaer en mulighet til å møte i begravelser dersom de ønsker det. Det kan også skrives nekrologer i denne katalogen. Trykk på katalogen "dødsfall".

Dessverre kan det forekomme at styret ikke vet om medlemmer har gått bort. Det er derfor viktig at styret får beskjed umiddelbart når dette skjer. Meldinger og nekrologer kan sendes direkte fra "kontakt" eller pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øyvind R

 

ThonHotel1ThonHotel2

 

Oslo politi pensjonistforening arrangerer den 5. årlige seniorkonferansen fredag 11. - lørdag 12 september 2020.   Vi har flyttet tidspunktet til sensommer, og lagt oppholdet til Thon Hotel Triaden, Lørenskog på Romerike.  For deltakerne blir dette et rimelig alternativ med økt profesjonalitet og høyere standard.  Temaet for konferansen "Fra vugge til grav" med søkelys på det sosiale og faglig påfyll fdra gode foredragsholdere.  Vi ønsker å møte "gamle" kollegaer, derfor inviterer vi medlemmer i Politiets pensjonistforbund og alle politiets pensjonistforeninger i Norge.

Bindende påmelding er satt til 5. juni, og påmelding sendes til 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innbydelse_2020.pdf

buffet

Hele leiren utenbyggnr

 

 

 

 

I samarbeid med Kongsvinger pensjonistlag arrangerer OPPF seniorkonferanse på Politihøyskolens utdanningssenter, Sæter gård ved Kongsvinger, i tiden onsdag 16. august til og med torsdag 17.august 2017.

Vi minner om årsmøtet på Politihuset, Grønlandsleiret 44, 10. et.,tirsdag 12. februar klokken 1800. Gi tilbakemelding ved deltakelse på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  innen fredag 8. februar.  Da vil vi kunne bestille noe å tygge på, også til deg.

Sæter gård

- Øyvind Røen-

I tillegg til egne medlemmer og seniorer med sine kjære som er i ferd med å gå over i pensjonistenes rekker, ønsker OPPF å invitere pensjonerte politifolk og ansatte ved Justissektoren fra hele landet.  Vi ønsker en konferanse som kan bety noe for alle i politiets pensjonistforeninger.  Er du ikke medlem eller pensjonist, men ønsker å delta, ta kontakt. Program følger:

Plakat 2017

Årets slektsforskerdag nærmer seg med stormskritt og vi ønsker å spre det glade budskap mest mulig!

Du finner den vedlagt her  https://www.slektogdata.no/nb/lokale-aktiviteter/vare-aktiviteter/slektsforskerdagen-i-osloakershus

syden

Kjell Grobe

Det er tidlig morgen. Klokka er ca halv sju. Det begynner å lysne av dag. Jeg våkner av morgenlyset, står opp og tar en titt ut av soveværelsevinduet.

Under "aktuelt" har vi opprettet en ny katalog "dødsfall".  Her fører vi en kort melding om medlemmer som har gått bort.  

 Judith Nilsen-Øyvind Røen-

Foreningen ønsker å fokusere på bruk av data og hvor vi kan hente hjelp når det er behov.
Judith Nilsen, prosjektleder i Seniornett kommer og holder foredrag.