Nytt om medlemmer som har gått bort
Under "aktuelt" har vi opprettet en ny katalog "dødsfall". Her fører vi en kort melding om medlemmer som har gått bort.

Hensikten med dette er å gi gamle arbeidskollegaer en mulighet til å møte i begravelser dersom de ønsker det. Det kan også skrives nekrologer i denne katalogen. Trykk på katalogen "dødsfall".

Dessverre kan det forekomme at styret ikke vet om medlemmer har gått bort. Det er derfor viktig at styret får beskjed umiddelbart når dette skjer. Meldinger og nekrologer kan sendes direkte fra "kontakt" eller pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øyvind R

Etter flere uker med stabilt lavesmitte av COVID 19, har arrangementkomiteen vært relativt trygge på å gjennomføre årets konferanse.

De siste ukene har det imidlertid vært en økning i meldte smittetilfeller og dermed økt risiko for smitte ved arrangementet.  Vi har vært i kontakt emd Folkehelseinstituttet, og vi ble anbefalt å ikke gjennomføre konferansen nå i september dersom det ikke var absolutt nødvendig, særlig med tanke på "eldre" i risikosonen (57-80 år).

Det er derfor besluttet å utsette konferansen til 2021 for å unngå å bidra til smittespredning.

Arrangementskomiteen har gledet seg til denne konferansen og beklager så mye til alle påmeldte.  Vi vil spesielt også beklage til foredragsholdere og underholdere som har satt av plass til oss.  Vi vil gjerne invitere de til neste års Seniorkonferanse og håper de har anledning til å være med da.

Vi kommer tilbake til dere alle med invitasjon til en ny Seniorkonferanse i 2021.

RitaNilsen

Rita Nilsen

Rita Nilsen ble misbrukt av en voksen mann før hun var 6 år, ti år gammel var hun rusmisbruker. Fra hun var 12 til hun var 13 prostituerte hun seg i Stenersgata. 14 år gammel flyttet hun i telt på Ekebergsletta. Dette året ble hun registrert som ett av de første gatebarna i Oslo. I dag er hun leder av IOGT Norge, en organisasjon som arbeider med rusforebygging.

EndaKaldere

Enda Kaldere

Gruppa består av Finn Evensen, Jon Haaland, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen fra Lørenskog. De har alle en fortid i ikke ukjente Bjelleklang, som i sin tid var en ikke-instrumentalgruppe basert på sang og andre kroppslyder.

Nå tar de grep om følgende instrumenter: Gitarer, kontrabass, munnspill, ukuleler, munnharper, fløyter, banjo, trekkspell, stjært staur og beksømstøvel, bare for å nevne noe.

BrGotaas

Oddvar Brå og Thor Gotaas

Forfatteren Thor Gotaas har skrevet historien om Oddvar Brå, en av våre største idrettslegender. De kommer sammen til konferansen og forteller historiene.  Fortelleregenskapene til Thor, og de selvopplevde historiene til Oddvar må bare høres.

AudunMyskja

Audun Myskja

Faglig leder for Senter for Livshjelp, overlege, spesialist i allmennmedisin, fellow i nevrologisk musikkterapi, sertifisert tomatiskonsulent, forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland, jfr. introduksjon i Senter for livshjelp. Det kan også nevnes at han har doktorgrad i bruken av musikk i eldre-omsorgen

FinnHAndreassen

Finn H. Andreassen

Finn Harald Andreassen er journalist og forfatter med lang fartstid i både NRK og TV 2. Noen av oss ble kjent med Finn da han skrev boken «Flukten: «På eventyr med Jonas Wold» om den tidligere narkotikadømte Jonas Wold, en bok han skrev sammen med de impliserte i saken, Jonas og politimannen Geir Bing.

Sn

SNØ

Vi blir fraktet i buss til verdens største snøhall. Kanskje får vi svar på hvordan et slikt prosjekt kan ferdigstilles, driftes og forsvares. Inntrykkene vil bli akkompagnert med kaffe og vaffel. Kanskje besøket innbyr til å prøve skiløypa eventuelt slalåmløpa etter at konferansen er avsluttet.

 

ThonHotel1ThonHotel2

 

Oslo politi pensjonistforening arrangerer den 5. årlige seniorkonferansen fredag 11. - lørdag 12 september 2020.   Vi har flyttet tidspunktet til sensommer, og lagt oppholdet til Thon Hotel Triaden, Lørenskog på Romerike.  For deltakerne blir dette et rimelig alternativ med økt profesjonalitet og høyere standard.  Temaet for konferansen "Fra vugge til grav" med søkelys på det sosiale og faglig påfyll fdra gode foredragsholdere.  Vi ønsker å møte "gamle" kollegaer, derfor inviterer vi medlemmer i Politiets pensjonistforbund og alle politiets pensjonistforeninger i Norge.

Bindende påmelding er satt til 5. juni, og påmelding sendes til 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innbydelse_2020.pdf

MenniTide

Menn I Tide

Menn i tide er profilerte musikere med lang fartstid hos mange anerkjente norske band og artister. De spiller låter fra 40,50,60,70,80 tallet, samt noen egenproduserte. Det blir fest!

Vi minner om årsmøtet på Politihuset, Grønlandsleiret 44, 10. et.,tirsdag 12. februar klokken 1800. Gi tilbakemelding ved deltakelse på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  innen fredag 8. februar.  Da vil vi kunne bestille noe å tygge på, også til deg.

HegeStorhaug

Hege Storhaug

Hege Storhaug er norsk journalist, forfatter, politisk aktivist og representerer et alternativ til media og «mainstream» oppfatninger. Hun arbeider som informasjonsleder i stiftelsen Human Rights Service. Storhaug har engasjert seg i debatt omkring spørsmål knyttet til tvangsekteskap, kjønnslemlestelse, islamisme samt integrerings- og innvandringspolitikken generelt.

Plakat 2017

Årets slektsforskerdag nærmer seg med stormskritt og vi ønsker å spre det glade budskap mest mulig!

Du finner den vedlagt her  https://www.slektogdata.no/nb/lokale-aktiviteter/vare-aktiviteter/slektsforskerdagen-i-osloakershus