Håper du allerede har notert denne datoen i kalenderen din, for nå kaller vi inn til et nytt medlemsmøte, 9.april kl. 1800

Denne kvelden vil vi ha to temaer;

POLITI OG TEKNOLOGI I ET SAMFUNNSPERSPEKTIV

Teknologiske endringer som har skjedd de siste 250 årene.

Hvordan har det påvirket politiet og hvordan endrer det samfunnets forventinger til godt politiarbeid.

Bli med på en reise inn i det nye digitale samfunn og politiets tilstedeværelse.

En spennende time sammen med Seksjon for digitalt politiarbeid ved Oslo politidistrikt.

ESCAPE REISEBYRÅ

Så får vi også besøk av en representant for Escape Reisebyrå.  Han vil bl.a. informere om en fotballtur til Stockholm 8.-9. september.  Dette er returkampen mot Sverige i EM-kvalifiseringen.  Det norske landslaget trenger all den støtte de kan få for å komme seg til EM.  Mer informasjon vil bli lagt ut på hjemmesiden.

Han vil også informere om muligheter vi har for å få "skreddersydd" turer for foreningen.  På grunn av litt dalende interesse er det ikke arrangert slike turer siden høsten 2015.  Det er imidlertid kommet mange nye medlemmer til foreningen etter dette, og vi vil gjerne høre med dere om det kanskje er interesse for dette igjen, eller om dere reiser nok som dere gjør på "privaten".

Vi møtes i 10. etasje kl. 1800.

Som vanlig blir det vinlotteri og mat.  For at vi skal få nok mat til alle, ber vi deg om å melde tilbake om du kommer ved å svare på denne mailen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. -  innen mandag 8. april kl. 1200.