I samarbeid med Larvik og Tønsberg / Sandefjord pensjonistlag arrangerer Oslopolitiets pensjonistforening den 3. Seniorkonferansen 2018 i Stavern torsdag 9. til og med fredag 10. august 2018.

Arrangøren ønsker med denne satsingen å bidra til å skape og opprettholde nettverk, gi litt faglig og kulturelt påfyll i hyggelige omgivelser. Det viktigste er fortsatt å møte "gamle" kollegaer, derfor inviterer vi medlemmer i Politiets pensjonistforbund og alle pensjonistforeningene i Norge.

Bindene påmeldingsfrister er satt til 1. juni. Komiteen ønsker påmeldingene så raskt som mulig, det vil lette administrasjonen. Ta med ektefelle/samboer eller nærmeste venn og meld dere på, eventuelt kom alene. For å sikre at alle skal møte kjente, er vi avhengig av at de "kjente" møter. Vi har valgt «1. mann til mølla-prinsippet».

Er det noen som ikke ønsker å overnatte (bobil, campingvogn, privat overnatting), men delta på arrangementet for øvrig er prisen kr 800,-. Er det andre behov, ta kontakt.  Dere kan melde dere på eller stille spørsmål med å svare på denne mailen. 

Seniorkonferansen 2017 fikk gode omtaler i henholdsvis Glåmdalen, Politipensjonisten og Politiforum.

Vi ønsker å kombinere en ferieopplevelse i Stavern (jfr. www.visitstavern.no) med en minneverdig seniorkonferanse. Det vil fortsatt være sol og sommer, legg turen innom Stavern når dere planlegger ferien. Justissektorens kurs -og øvingssenter ligger på Fredriksvern Verft.  Her kan det bestilles rom før og etter konferansen.  Les mer på hjemmesiden www.phs.no/jko.

Arrangøren finansierer administrasjon, underholdning og foredragsholdere, deltakerne betaler reise og opphold. Priser for deltakere: Per person kr 1210,- i dobbeltrom og kr 1300,- i enkeltrom. Dette inkluderer: Overnatting med frokost fra torsdag til fredag. Ordinær lunsjbuffet torsdag og fredag, samt frokost fredag. Torsdag kl. 19.30, 3-retters festmiddag. Det er hotellstandard på rommene.

Programmet er under bearbeidelse, og vil bli sendt ut så snart foredragsholderne har bekreftet.

Med hilsen fra arrangøren

Øyvind Røen

leder OPPF

Tlf. 952 950 31